Flavius Noja Marketing Specialist

Ajut afacerile mici sa atraga noi clienti in mod constant prin SEO, Adwords, Facebook Ads, Social Media, Content Marketing si CRO.

Cum te pot ajuta sa atragi clienti constant:

SEO PERFORMANT

Cu ajutorul unor tool-uri performante precum SemRush/Moz/Keyword.io/Ahref voi optimiza site-ul tau si il voi clasa mai bine in rezultatele de cautare Google pentru a atrage clienti.

CAMPANII FACEBOOK ADS

Daca vrei sa atragi rapid clienti pe site si sa iti cresti vanzarile, te pot ajuta cu dezvoltarea si optimizarea de campanii de Facebook Ads

SOCIAL MEDIA MARKETING

Orice afacere, indiferent de domeniu are nevoie de o prezenta constanta in online mai ales pe Social Media. Eu te pot ajuta cu administrarea conturilor de SMM.

CAMPANII ADWORDS

Te pot ajuta cu dezvoltarea de campanii de Search, Display, App, Video, Remarketing prin Google Adwords pentru ca tu sa cresti vanzarile si numarul de clienti.

CONTENT MARKETING

Continutul este regele. De aceea daca site-ul tau are nevoie de content de calitate, eu te pot ajuta pentru a dezvolta continut de calitate ridicata.

OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE A SITE-ULUI

Daca vrei sa cresti rata de conversie si sa ai un site cu o experienta de utilizare placuta, te pot ajuta prin optimizarea acestuia pentru conversii mai multe.

Asigura-te ca afacerea ta este prezenta constant in online cu servicii de marketing digital performante.

Alege servicii de performance marketing de calitate.

Flavius Noja