Flavius Noja

Specialist Marketing Online

Creste Traficul de pe site

Marketing-freak. Fiecare strategie si tehnica de marketing aplicata este atent gandita si sistematizata pentru ca beneficiarul sa atraga mai rapid si mai usor clienti si sa isi faca afacerea mai cunoscuta in online si nu numai.

Afacerea ta nu atrage clienti targetati pe site si nu genereaza vanzari? Eu te pot ajuta cu servicii profesionale de marketing online precum SEO, Google Adwords, Facebook Ads, Optimizarea Ratei de Conversie, Content Marketing si Web Design.  Am studiat la CXL USA, ClickMinded SEO, Moz Academy si am luat parte la zeci de cursuri de marketing online pentru ca eu sa pot ajuta cat mai bine afacerile mici si medii sa atraga clienti!

Marketing prin mai multe canale

Pentru crestere constanta de clienti

Daca vrei sa ai o afacere care sa atraga in mod constant clienti, atunci ea are nevoie sa fie prezenta in mediul online in mod corect, pe canalele potrivite si in momentul potrivit dar si cu un mesaj persuasiv pentru ca la final sa atraga mai multi clienti si sa ocupe o pozitie favorabila. Eu te pot ajuta sa dezvolti si implementezi strategii de marketing digital foarte puternice si eficiente pe canalele de top.

SEO PROFESIONAL

Te pot ajuta sa iti clasezi site-ul cat mai bine in rezultatele de cautare Google pentru ca acesta sa fie mai usor de gasit, sa atraga clienti si sa genereze vanzari mai multe.

FACEBOOK ADS MARKETING

Daca vrei sa atragi clienti targetati pe site, sa iti faci afacerea si ofertele mai cunoscute, te pot ajuta cu administrarea, monitorizarea si optimizarea campaniilor de FB Ads.

SOCIAL MEDIA MARKETING

In ziua de astazi daca afacerea ta nu este prezenta pe Social Media efectiv nu exista in online. Eu te pot ajuta cu administrarea si optimizarea profilurilor de Social Media.

RECLAME PPC

Te pot sa ajuta cu administrarea, crearea si optimizarea campaniilor de Google Ads Search, Display, APP, Remarketing si Youtube Ads pentru eficientizarea costurilor si performantelor.

CONTENT MARKETING

Ai nevoie de content pentru site-ul tau sau ai nevoie de poze, video de produs? Pot sa te ajut cu strategii si tehnici de content marketing foarte eficiente pentru o pozitionare cat mai buna a brandului.

OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE

Daca ai un magazin online si vrei sa ii cresti vanzarile fara sa cheltui o avere pe atragerea de clienti, eu te pot ajuta su servicii de Optimizare a Ratei de Conversie.

Afla tehnici si strategii testate

Prin care sa atragi noi clienti pe site

servicii de facebook ads timisoara
seo
adw6
Deschide chat
Te pot ajuta cu marketing/web design?